Støt Niis

Vær med til at skabe flere handlemuligheder for
flygtninge og invandrere. Tak fordi du vil være med!

Bliv medlem af Niis og få gratis rådgivning, kurser og hjælp til ansøgning og CV skrivning samt viden indenfor danske arbejdsmarkedsforhold.

Med dit erhvervsmedlemskab er du med til at skabe flere handlemuligheder for Niis i vores arbejde med at få flygtninge og indvandrere i job og uddannelse, samtidig sikrer du vores forsatte legitimitet og eksistens.

Meld dig ind i Niis og støt få flere indvandrere og flygtninge i job og uddannelse.

Følg os

Følg os på Facebook
Følg os i LinkedIn
info@niis.dk

Medlemskab

Bliv medlem af Niis og få gratis rådgivning, kurser og hjælp til ansøgning og CV skrivning samt viden indenfor danske arbejdsmarkedsforhold.

Medlemskabet bruges til at udvikle og gennemføre de projekter som vil have en afgørende betydning, for at Niis kan lykkes med at skabe en fremtidig og forsat god integration via. job og uddannelse. Samtidig støtter du Niis’s arbejde med at få flygtninge og indvandre i job og uddannelse.

Tak fordi du vil være med!

Et medlemskab koster Kr. 199,-

Donation

Niis er en donations berettiget forening. Støt os i dag.

Erhvervsmedlemskab

Med dit erhvervsmedlemskab er du med til at skabe flere handlemuligheder for Niis i vores arbejde med at få flygtninge og indvandrere i job og uddannelse, samtidig sikrer du vores forsatte legitimitet, eksistens samt gør en forskel og styrker vores muligheder for at lykkes med, at få flere indvandre og flygtninge i job og uddannelse.

Din støtte giver værdi tilbage til dig, du vil som minimum modtage 2 årlige nyhedsbreve, med nyheder og seneste nyt omkring udviklingen af NiiS. Derudover får du adgang til vores talentmasse og bliver en del af vores netværk.

Et erhvervsmedlemskab starter ved kr. 50.000kr

Ønsker du at donere med et andet beløb, kan dette gøres via. bankoverførsel til:

Sparekassen Middelfart
Reg. 1687 Konto.nr. 3231519377

Vi vil meget gerne have mulighed for at takke dig. Send os derfor meget gerne en mail til Amin Sharifi på amin@niis.dk