I NiiS kompetencecenter tilbyder vi hjælp til flygtninge og indvandrere, som kan få hjælp og vejledning til job, uddannelsesafklaring og skrivning af CV og ansøgninger.

For at yde den bedst mulige hjælp til vores borgere, starter vi med at afdække borgerens behov med hensyn til deres ønsker angående job- og uddannelsesmuligheder. Det første møde med borgeren vil tage udgangspunkt i, hvilke problemstillinger de kæmper med som evt. kommer i vejen for at vedkommende kan få et arbejde eller starte på en uddannelse. Derfor, er det vigtigt hos os I NiiS at spørge borgeren indtil hvilke udfordringer de har, som kan være alt fra at de oplever ensomhed (grundet sprogbarriere), mangel på nødvendige information ift. job og uddannelse og svært ved at sætte realistiske og bærende mål.

Vi tilbyder i kompetencecenteret et 6-ugers forløb, “Bliv klar til arbejdsmarkedet”, til borgere der ønsker at starte i job. Her underviser vi i hvad der forventes af borgeren i en jobfunktion på det danske arbejdsmarked, vi hjælper den enkelte borger med at afklare dennes kompetencer, jobsamtaletræning og dernæst hjælper vi borgeren med at finde virksomheder med jobmuligheder, som matcher borgerens kompetencer.

Hovedfunktionen hos NiiS, er at vejlede, støtte og motivere borgerne mod job og uddannelse, som både gavner borgerens liv og det danske samfund. Vi har et stort netværk, der støtter vores arbejde og derfor har vi gode erfaringer med at få borgerne som henvender sig til NiiS i job.

Handelsbetingelser - Privatlivspolitik

Udviklet af: Finn Skjoldager