Motion og idræt er en vigtig prioritet i NiiS arbejde med nytilkomne flygtninge og indvandrere, da det kan spille en stor rolle ift. deres mentale helse. Mange af dem lider under store bekymringer, da det at komme til et nyt land kan virke som en uoverkommelig stor omvæltning.

Motion og idræt kan her være med til at gøre en positiv forskel i deres liv og hverdag. Det kan dog kræve en del at tage det første skridt, da det for mange ikke er en første prioritet ift. til de mange ting de ellers skal have viden om i Danmark. Dette er grunden til, at vi gerne vil motivere til netop at tage det første skridt, igennem disse emner i et undervisningsforløb:

Hvorfor er motion vigtig?

  • Fordi motion og idræt kan gøre en forskel
  • Fordi motion er en del af den danske kultur
  • Fordi motion skal være gratis – også uden fitnesscenter

Mange danskere er medlem af forskellige sportsklubber og sportsforeninger, derfor er det en god ide for nytilkomne, flygtinge og indvandere at blive medlem af de danske sportsklubber og sportsforeninger, hvor de kan lære nye mennesker og blive en del af det danske samfundet. Her får de en enestående mulighed for at lære etniske danskere at kende.

Handelsbetingelser - Privatlivspolitik

Udviklet af: Finn Skjoldager