Erhvervsmedlemskab

DKK 4.995,00

Din støtte bruges og til at udvikle og gennemføre de projekter som vil have en afgørende betydning, for at NIIS kan skabe en fremtidig og forsat god integration, endvidere bliver du en del af et unikt netværk og støtter direkte op om opbygningen og udvikingen af vores nye Kompetencecenter, som forventes fuld lanceret i løbet af 2020.

Kategori:

Beskrivelse

Med dit erhvervsmedlemskab er du med til at skabe flere handlemuligheder for NiiS i vores arbejde med at få flygtninge og indvandrere i job og uddannelse, samtidig sikrer du vores forsatte legitimitet, eksistens samt gør en forskel og styrker vores muligheder for at lykkes med, at få flere indvandre og flygtninge i job og uddannelse.

Din støtte bruges og til at udvikle og gennemføre de projekter som vil have en afgørende betydning, for at NiiS kan skabe en fremtidig og forsat god integration, endvidere bliver du en del af et unikt netværk og støtter direkte op om opbygningen og udvikingen af vores nye Kompetencecenter, som forventes fuld lanceret i løbet af 2020.

Din støtte giver værdi tilbage til dig, du vil som minimum modtage 2 årlige nyhedsbreve, med nyheder og seneste nyt omkring udviklingen af NiiS. Derudover får du adgang til vores talentmasse og bliver en del af vores netværk.

Ønsker du at donere med et andet beløb, kan dette gøres via. bankoverførsel til:

Sparekassen Middelfart
Reg. 1687 Konto.nr. 3231519377

Vi vil meget gerne have mulighed for at takke dig. Send os derfor meget gerne en mail til Amin Sharifi på amin@niis.dk

I løbet af 2020 vil vi desuden lancere NiiS JOBBASE hvor alle NiiS medlemmer gratis kan få deres jobopslag lagt op.

Tak fordi du ville støtte NiiS

Handelsbetingelser - Privatlivspolitik

Udviklet af: Finn Skjoldager